CM 2014

Marturii fabuloase facute de Hagi in Columbia! Cum si-a dat seama ca va da golul istoric din '94 si cine a fost IDOLUL sau

Columbienii nu l-au uitat pe Hagi. Vara asta se implinesc 20 de la cel mai frumos moment din istoria Romaniei la un Campionat Mondial, iar un radio din Columbia l-a sunat pe Hagi sa le povesteasca despre acele clipe din SUA '94.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 10:08
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 15:55

Sunat de ziaristii columbieni de la Exitosa Deportes, Hagi a povestit despre meciul cu Columbia din 1994, care a fost cea mai importanta echipa la care a jucat in cariera sa si cum si-a dat seama ca poate marca un gol fantastic in fata lui Cordoba, portarul Columbiei.

"L-am studiat mult pe Cordoba, stiam ca joaca foarte avansat, mult in fata liniei portii si astfel am stiut ca pot sa trag din afara careului.", a povestit "Maradona din Carpati" pentru Exitosa Deportes.

IDOLUL CU CARE HAGI A CRESCUT

Una dintre marile surprize din interviul lui Hagi a venit in clipa in care a fost intrebat cine a fost idolul copilariei sale.

"De cand eram mic l-am admirat pe Teófilo Cubillas. Ce jucator mare! Imi aduc aminte si acum golurile reusite de Cubillas pentru nationala statului Peru", a spus Hagi.

Teófilo Cubillas a marcat 26 de goluri in 81 de selectii la nationala, intre 1968 s 1982, reusind sa marcheze si in fata Romaniei, intr-un amical disputat in 1972.

Intrebat care a fost cea mai importanta echipa pentru care a jucat in cariera sa, Hagi a declarat ca nationala Romaniei: "Nu s-a pus niciodata problema sa fie altfel"

Modifică setările cookies