CM 2014

DRAMA traita de Luis Suarez in dezastrul cu Costa Rica! Cum a trait de pe banca cea mai mare lovitura de la acest mondial. FOTO

URUGUAY 1-3 COSTA RICA | Luis Suarez a trait o adevarata drama pe banca de rezerve a Uruguayului in prima mare surpriza a Mondialului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Iunie 2014, 23:58
Data actualizarii: Duminica 15 Iunie 2014, 00:08

Lasat pe banca de rezerve, dupa ce a avut probleme medicale in ultimele saptamani, Luis Suarez a sperat ca va juca macar cateva minute. S-a incalzit pe final de meci, dar selectionerul Uruguayului a decis sa-l lase pe banca in cele din urma.

Costa Rica a reusit sa castige cu 3-1 meciul in fata nationalei lui Luis Suarez si a produs una dintre marile surprize de la acest mondial din Brazilia, probabil cea mai mare, alaturi de scorul reusit de Olanda in fata Spaniei.

Cavani a deschis scorul in minutul 24 pentru Uruguay, pentru ca in repriza a doua Costa Rica sa faca un meci fabulos. Campbell in minutul 54, Duarte in minutul 57 si Urena in minutul 84 au marcat trei goluri care au adus cea mai spectaculoasa victorie a acestei nationale la Mondial.

Modifică setările cookies