Isterie in SUA: Cristiano Ronaldo a fost primit ca Michael Jackson la New York! Portughezii confirma: isi risca viitorul la CM! 

Primire de gala pentru Cristiano Ronaldo pe taram american. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 13:42

Portugalia a aterizat in SUA pentru ultimele amicale inainte de startul Cupei Mondiale. A fost isterie pe aeroport in momentul aparitiei lui Cristiano Ronaldo, vedeta portughezilor si proaspatul castigator al Ligii Campionilor. 

Portugalia a intrat in cantonament la New Jersey, acolo unde se va acomoda cu fusul orar de pe continentul american. 

Ronaldo nu i-a ignorat pe fanii sai din SUA, carora le-a oferit autografe. Americanii compara primirea de care a avut parte fotbalistul lui Real Madrid cu istoriile provocate de Michael Jackson in trecut. 

 

CR7 ISI RISCA VIITORUL LA CUPA MONDIALA!

Ieri, Marca a anuntat ca Ronaldo risca o ruptura de tendon daca nu ia o pauza, accidentare ce ii poate pune capat carierei. O accidentare asemanatoare a suferit brazilianul Ronaldo in plina forma, iar atacantul poreclit "Il Fenomeno" nu a mai fost niciodata la fel dupa revenire. 

Federatia portugheza a recunoscut ieri ca Ronaldo e accidentat, desi initial negasera informatiile. "Cristiano Ronaldo are probleme la coapsa piciorului stang si o tendinita la acelasi picior", au anuntat oficialii federatiei de la Lisabona. 

"Speram ca Ronaldo sa fie apt la ora primei partide, avem nevoie de el", a declarat ieri Nani la sosirea in SUA. 

Modifică setările cookies