Campionatul Mondial Brazilia CM 2014

Implozia unei echipe, nationala ruginita si umilinta campioanei mondiale! TOP 5 dezamagiri de la Campionatul Mondial

Francezii de la L'Equipe au facut un top al celor mai mari dezamagiri de la turneul final din Brazilia dupa ce s-au jucat primele meciuri din fiecare grupa

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Iunie 2014, 17:10
Data actualizarii: Miercuri 18 Iunie 2014, 17:05

Campionatul Mondial din Brazilia a inceput excelent, cele 49 de goluri in primele 16 partide transformand competitia din Brazilia intr-una dintre cele mai spectaculoase de pana acum cu o medie 3,1 goluri pe meci. Totusi, au existat si dezamagiri iar cei de la L'Equipe au facut un top al celor mai mari. Pe langa acestea, ar mai putea fi incluse acustica stadionului din Porto Alegre din timpul intonarii imnului Frantei la partida cu Honduras, evolutia lui Wayne Rooney cu Italia, pozele nud cu jucatorii croati furate si meciul dintre Iran si Nigeria.

Iata insa cele mai mari dezamagiri

5.  Implozia Portugaliei si nervii lui Pepe

Partida care putea sa fie o veritabila finala a turneului din Brazilia s-a dovedit a fi o executie in direct - Mannschaft-ul a defilat, castigand cu 4-0, scor care a fost posibil si datorita modului in care s-a prezentat Portugalia. Multi nervi, putin fotbal, iar eliminarea lui Pepe a fost prosteasca.

4. Eto'o si Camerunul ruginit

Una dintre cele mai de succes nationale din istoria Africii, Camerun a fost doar o palida amintire a echipei din trecut in infrangerea cu Mexic, scorul final fiind doar 1-0. Scorul putea fi mult mai mare daca tusierul nu anula aiurea 2 goluri al lui G dos Santos. Eto'o este incert pentru meciul din aceasta seara cu Croatia.

3. Modul in care s-a prezentat Uruguay-ul

Castigatoarea Copa America din 2011 era vazuta ca una dintre favorite chiar la trofeu avand un atac fenomanel. Fara Suarez, cel care a ratat primul meci din cariera lui din cauza unei accidentari, Uruguay a jucat slab iar Costa Rica a reusit prima surpriza a turneului final. Cavani si Diego Lugano au reprezentat marile deceptii in echipa sud-americana.

2. Arbitrajul de la meciul de deschidere

Brazilia este marea favorita la acest turneu final si datorita faptului ca joaca pe propriul teren. Cu Croatia insa, a fost nevoie de un penalty imaginar acordat de Nishimura pentru ca Brazilia sa preia conducerea pe tabela. De la startul turneului au existat multe greseli grave de arbitraj

1. Casillas si umilinta campioanei mondiale

Nici cel mai pesimist spaniol si nici cel mai optimist olandez nu se gandea inaintea meciului la un asemenea scenariu. Casillas si apararea campioanei mondiale din 2010 si europene din 2008 si 2012 au fost insa sub orice critica. Iar evolutiile lui Van Persie si Robben au dus la un scor de 5-1 neverosimil pentru o echipa care incepea campania pentru apararea trofeului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies