CM 2014

FABULOS! Cate tone ridica Ronaldo ca sa arate ca "Incredibilul Hulk" Antrenamentul care l-a adus in forma carierei

Cristiano Ronaldo are parte de un debut de foc la Cupa Mondiala - contra Germaniei, azi, de la ora 19:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iunie 2014, 12:16
Data actualizarii: Luni 16 Iunie 2014, 12:16

Starul portughez are sansa sa isi incordeze din nou muschii azi, in fata intregii planete. Ronaldo si-a revenit dupa accidentarea care l-a chinuit in ultima perioada si va fi titular si capitan pe teren pentru Portugalia.

Englezii de la Daily Mail au aflat secretul formei fizice de invidiat a lui Cristiano Ronaldo, ajuns la apogeul carierei la 29 de ani.

Ca sa devina cel mai bun jucator din lume, Cristiano Ronaldo munceste foarte mult si are o dieta stricta.

Intr-o sesiune la sala de forta, Cristiano Ronaldo ridica echivalentul a 16 Toyota Prius, hibridul japonez care cantareste 1,3 tone!

Vreti abdomen ca al lui Ronaldo? Trebuie sa munciti mult! Portughezul face 3000 de abdomene pe zi, in timp ce se uita la TV!

Mesele lui Ronaldo sunt bazate pe carbohidtrati, iar jucatorul doarme minim 8 ore pe noapte.

Rezultatele se vad dupa fiecare bucurie la gol. Cristiano Ronaldo are circumferinta de 63 cm la coapse iar saritura sa ajunge la 78 de centimetri de la sol, perfromanta mai buna decat media baschetbalistilor din NBA.

Grasimea corpului lui Ronaldo este mai mica decat a unui supermodel, scrie Daily Mail.
 

"SUNT 100% PENTRU CM!"

Fanii Portugaliei s-au temut ca Ronaldo nu va juca cu Germania, insa jucatorul i-a anuntat ieri ca e apt 100% pentru lovitura de start.

"Ma antrenez bine de cateva zile, ma simt bine. Am jucat toata cariera cu dureri, e povara care trebuie s-o port", a spus Ronaldo, dupa care a anuntat ca nu isi pune cariera in pericol pentru a juca la Mondial. "Nu trebuie sa demonstrez nimic nimanui. UItati-va la CV-ul meu, acolo veti afla daca mai am ceva de demonstrat. Cariera mea a fost minunata si asa vreau sa continue.

Un jucator nu e intreaga echipa. Sunt aici sa ajut echipa. Sunt un jucator care poate face diferenta, dar nu pot sa car echipa in spate", a spus Cristiano Ronaldo. 

Modifică setările cookies