FOTO | Ce facea Luis Suarez la ora la care se juca finala Campionatului Mondial:

Autor: Sport.ro
Luni 14 Iulie 2014, 15:11

	FOTO | Ce facea Luis Suarez la ora la care se juca finala Campionatului Mondial:

Nu toata lumea s-a uitat aseara la finala Cupei Mondiale

Luis Suarez nu s-a uitat aseara la finala Cupei Mondiale. La ora la care se juca Germania - Argentina, Suarez a fost surprins de fotografii publicatiei uruguayene 'Ovacion' pe aeroportul din Montevideo.

Impreuna cu familia, Suarez s-a imbarcat in avionul de Barcelona pantru a incepe o aventura noua in fotbalul spaniol.

Drumul lui Suarez s-a oprit un Buenos Aires, pentru o escala, iar astazi fostul atacant al lui Liverpool a ajuns in Barcelona.

Oficialii FIFA au precizat ieri ca interdictia primita de Suarez, ca urmare a incindentului de la Mondial, inseamna ca Barcelona nu are voie sa organizeze o prezentare oficiala, cu presa si suporterii, pentru achizitia de 90 de milioane de euro.

"Suspendarea produce efecte in toate domeniile care au legatura cu fotbalul. Suarez nu poate fi implicat intr-un eveniment public, indiferent de locul in care se intampla. Nu poate sa ia parte nici macar la actiuni de caritate", a explicat Delia Fischer, purtator de cuvant al FIFA, pentru Press Association Sport.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile. Trenul Mangalia-Arad a avut o întârziere de 600 de minute
BRAT
Modifică setările cookies