CM 2014

FABULOS! Cine sunt anonimii care au provocat cel mai mare SOC de la Cupa Mondiala! Costa Rica valoreaza cat o echipa din Liga I! 

ITALIA 0-1 COSTA RICA / O echipa de anonimi a provocat cel mai mare soc de la Cupa Mondiala! Toata planeta a luat cu asalt Google dupa aceasta partida. Cine e echipa care a batut Uruguay si Italia si a trimis Anglia acasa?

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 21:07
Data actualizarii: Sambata 21 Iunie 2014, 00:00

Costa Rica e surpriza Cupei Mondiale din 2014, prima echipa calificata in optimile competitei dupa doua victorii consecutive!

Costa Rica a picat in grupa D, grupa mortii, cu Anglia, Italia si Uruguay, echipe cu 7 Cupe Mondiale in palmares!

Costaricanii pareau victime sigure inaintea turneului, insa ei au reusit sa invinga Uruguay in deschidere cu 3-1, iar azi pe Italia cu 1-0 si sa mearga mai departe. Costa Rica i-a provocat Angliei cel mai mare dezastru din istorie, eliminarea dupa doar doua meciuri la un campionat mondial, in conditiile in care cele doua echipe inca n-au jucat meciul direct. 

Daca echipele africane sau sud-americane dau multi jucatori la echipe de top din Europa, Costa Rica nu are jucatori in cele mai tari campionate din Vest. Sunt multi jucatori din campionatul intern, iar stranierii joaca mai mult in tarile nordice. Un jucator din lotul Costaricai joaca in Germania, la Mainz.

FC Copenhaga, Rosenborg, Levante, AIK, Deportivo Saprissa, L.D. Alajuelense, Aalesund si FSV Mainz 05 sunt echipele care dau cei mai multi jucatori din lotul statului Costa Rica la Mondial. 

Doar 3 echipe au populatie mai mare decat Costa Rica la Cupa Mondiala din 2014: Croatia, Bosnia si Uruguay.

In plus, cel mai important jucator al echipei din America Centrala s-a accidentat inaintea turneului, atacantul Saborio de la Real Salt Lake din SUA. 

Selectionerul celor din Costa Rica este Jorge Luis Pinto, antrenor columbian in varsta de 61 de ani. El a antrenat 19 echipe in cariera, toate in zona Americii! 

33 de milioane de euro valoreaza lotul echipei din Costa Rica, mai putin decat lotul Stelei. :)

355 de milioane de euro valoreaza lotul Italiei de la Cupa Mondiala. 

Vezi aici tot lotul celor din Costa Rica de la Cupa Mondiala. 

Modifică setările cookies