CM 2014

Explicatia pe care o asteapta toata lumea! Selectionerul Argentinei a dezvaluit de ce vomita Messi in timpul meciurilor:

Argentina face parte din grupa G la Mondial, alaturi de Bosnia, Nigeria si Iran

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 17:01
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 17:15

Care este explicatia pentru care Messi vomita pe teren la mai toate meciurile in ultimul timp? Este o intrebare la care toti ar vrea sa aiba un raspuns.

Argentinienii se tem ca problemele din ultima vreme sa nu-i afecteze prestatia superstarului care vrea sa aduca la Buenos Aires prima Cupa Mondiala din ultimii 28 de ani.

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, spune ca, fizic, Messi se simte excelent inainte de acest Mondial si ca problemele din aceasta primavara s-au datorat oboselii psihice.

"Eu consider ca aceste probleme au venit pe fondul stresului, al anxietatii. E o presiune foarte mare pe el, e greu sa ramai calm in aceste conditii", a explicat Sabella.

Messi le-a dat motive de ingrijorare fanilor pentru prima data, in aceast primavara, in deplasarea de la Bucuresti, cand a vomitat pe teren in timpul meciului cu Romania.

"N-am nicio problema, mi s-a mai intamplat acest lucru de cateva ori la Bucuresti. Mi se mai intampla si in timpul antrenamentelor", a incercat Messi sa-i linisteasca pe suporteri.

Modifică setările cookies