CM 2014

Pele ii va SUPARA tare pe Messi si Ronaldo! NU ei sunt considerati cei mai buni jucatori de la CM! Numele surpriza ales:

Brazilianul Pele a spus ca jucatorul Spaniei, Xavi este cel mai bun dintre oamenii prezenti la CM 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 16:22
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 16:22

Legendarul Pele a acordat doua interviuri astazi, in Marca si in As, unele dintre cele mai importante publicatii de sport ale lumii.

ALESUL

Xavi este, in opinia sa, cel mai bun jucator de la Mondial, peste Messi sau Ronaldo.

"Il iubesc pe Xavi! E un fotbalist foarte bun, e jucatorul despre care trebuie sa se vorbeasca. Repet. Xavi mă incanta! E excelent! Barca imi place mai ales pentru Xavi, plus Iniesta, Messi... echipa aia îmi aminteste de perioada mea la Santos, cu Zito, Coutinho, Pepe...

In Brazilia nu exista un fotbalist ca Xavi, e un jucator unic! Cel mai bun fotbal, cea mai buna Barca si cea mai buna nationala a Spaniei pe care le-am vazut au fost cu Xavi pe teren.

Exista multi fotbalisti spectaculosi, cu un stil brazilian, dar problema e la mijloc. D-asta mi-ar fi placut ca Xavi sa joace pentru Brazilia", a spus Pele.

Brazilianul ramane o legenda in fotbal, jucator care isi disputa titlul de cel mai bun din istorie, de ani de zile, cu argentinianul Maradona.

"Diferenta e de mentalitate. Acum, fotbalistii sunt preocupati mai mult sa joace pentru a castiga si uita de joc in sine, de spectacol. Cel mai rau lucru e afacerea construita in jurul fotbalului", spune Pele.

El are 73 de ani si a castigat trei Campionate Mondiale: 1958, 1962 si 1970. A jucat intre 1956 si 1974 la Santos, apoi intre 1975 si 1977 la New York Cosmos.

Xavi Hernandez are 34 de ani si jumatate si va juca la, probabil, ultimul sau turneu final. El imbraca tricoul Spaniei inca din 2000, iar la echipa mare a Barcelonei este din 1998.

Modifică setările cookies