Dezvaluire din vestiarul Germaniei. Ce si-au spus jucatorii la pauza cand era 5-0: "Am zis sa nu ii umilim!"

Dezvaluire din vestiarul Germaniei. Ce si-au spus jucatorii la pauza cand era 5-0: "Am zis sa nu ii umilim!"

► Duminica ora 22.00 MAREA FINALA: Germania - Argentina pe Maracana

Internationalul german Mats Hummels a declarat ca la pauza meciului cu Brazilia, de marti, scor 7-1 (5-0), el si colegii sai si-au propus ca in repriza secunda sa ramana concentrati si nu sa incerce sa ii umileasca pe brazilieni, informeaza Daily Mail.

"Ne-am propus doar sa ramanem concentrati si nu sa incercam sa ii umilim. Am spus ca trebuie sa fim seriosi in continuare si sa ne concentram. Trebuie sa ii arati respect adversarului si este foarte important ca am facut asta si ca nu am incercat sa aratam magie sau asa ceva. Era important sa ne facem jocul 90 de minute" a spus Hummels.

El este de parere ca echipa Germaniei trebuie sa ramana "cu picioarele pe pamant", deoarece finala Cupei Mondiale va fi dificila. "Trebuie sa ne bucuram de ce a fost, dar daca pierdem finala, aceasta semifinala nu ar mai valora nimic. Acest joc nu va avea niciun impact asupra finalei, deoarece va fi un meci total diferit. A decurs frumos, dar pentru noi nu va fi o problema sa ramanem realisti" a precizat Hummels.

Citeste si:BraziliaGermania
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies