Cu Del Bosque pana in 2016! Spaniolii nu renunta la omul care i-a facut campioni mondiali! Anuntul federatiei:

Cu Del Bosque pana in 2016! Spaniolii nu renunta la omul care i-a facut campioni mondiali! Anuntul federatiei:

Federatia Spaniola de Fotbal (RFEF) vrea ca selectionerul Vicente del Bosque sa ramana la conducerea nationalei pana la finalul Campionatului European din 2016, anunta azi Marca.

Potrivit sursei citate, Del Bosque a discutat cu secretarul general al FREF, Jorge Perez, dupa meciul cu Chile de la Cupa Mondiala. Acesta i-a spus anterenorului ca in niciun caz nu i se va accepta o eventuala demisie. "Daca Vicente insista sa plece, eu voi insista si mai mult pentru ca el sa ramana. Nu sunt mai multe de spus", a afirmat Perez.

Marca mentioneaza ca oficialii federatiei i-au spus lui Del Bosque dinaintea turneului final al CM ca indiferent ce se intampla in Brazilia el va ramane la conducerea echipei Spaniei cel putin pana la Campionatul European din 2016.

"Nu s-a schimbat nimic. De aceea RFEF nu a avut si nu are niciun plan B de urgenta. Viitorul era si este Del Bosque sau Del Bosque. (...) Cei de la RFEF sunt convinsi ca Del Bosque nu va pleca. Contrariul ar fi o surpriza si o problema foarte mare. I-ar obliga sa gaseasca un antrenor cu doua luni inainte de primul meci din preliminarii. O situatie critica", scrie jurnalul spaniol.

Vicente del Bosque a declarat, vineri, ca este dispus sa renunte la functia de selectioner daca este "o piedica" pentru fotbalul spaniol, insa a precizat ca acum nu este momentul pentru a discuta despre viitorul sau.

MEDIAFAX

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies