CM 2014

Cristiano Ronaldo are tendinita si are sanse mici sa joace cu Germania la Mondial! Comunicatul oficial al federatiei portugheze

Pentru a oprit orice fel de speculatie pe seama starii lui Cristiano Ronaldo, Federatia portugheza de fotbal a emis astazi un comunicat despre starea jucatorului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 17:28
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 17:41

 

Incert pentru meciul de debut

Federatia portugheza a confirma ca detinatorul Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo, sufera de tendinita insa continua sa se recupereze in speranta ca va fi apt la startul turneului final, primul meci avand loc pe 16 iunie impotriva Germaniei.

Atacantul lui Real Madrid are probleme la muschi si a fost menajat pentru partida amicala cu Grecia din weekendul trecut. Ronaldo nu va juca nici in urmatoarele 2 meciuri amicale cu Mexic si Irlanda. Diagnosticul jucatorului conform comunicatului oficial emis de catre Federatia portugheza este "tendinita la rotula piciorului stang".

Fostul coleg al lui Ronaldo de la Real Madrid, Nani, a incercat sa stopeze ingrijorarea in ceea ce-l priveste pe Ronaldo: "Nu cred ca situatia lui Ronaldo e ingrijoratoare. El se misca bine si e relaxat. Lucrurile merg favorabil pentru el. Speram ca Ronaldo este intr-o forma buna sa joace si sa ajute echipa" a declarat Nani.

Modifică setările cookies