CM 2014

Imaginile pe care milioane de fani si le vor lipi pe peretii camerelor lor! Cum au aparut Messi, Ronaldo si Suarez inainte de CM

Messi, Cristiano Ronaldo si Luis Suarez sunt doar trei dintre idolii care se vor lupta pentru trofeul suprem in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 22:55
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 23:01

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 2014 este competitia suprema pentru cele mai mari staruri ale lumii. Desi Ibrahimovic nu va participa, Messi, Cristiano Ronaldo si Luis Suarez vor asigura reprizele de insomnii pentru milioane de fani in aceasta vara.

Pentru aceasta editie a Mondialului din Brazilia, Sports Illustrated a realizat cateva prime pagini pe care cu siguranta le vom vedea lipite pe peretii micilor suporteri care vor urmari cu emotii acest mondial.

Messi, Cristiano Ronaldo, Luis Suarez si Clint Dempsey, capitanul Americii, au fost chemati sa participe la sesiunea foto.

In timp ce Cristiano Ronaldo a fost numit "cel mai mare cosmar al Americii", Messi apare alaturi de mesajul "acum este timpul lui", pentru ca Dempsey sa fie poreclit "Captain America".

Vedeti imaginile in galeria foto de mai jos:

Modifică setările cookies