VIDEO Dorinel: "Stiu bine prin ce trece Lampard!" Vezi ce gol a fost refuzat Romaniei la EURO 1996!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iunie 2010, 18:01
Data actualizarii: Luni 28 Iunie 2010, 18:13

Dorinel Munteanu a declarat ca victoria Germaniei din meciul cu Anglia, din optimile de finala ale Cupei Mondiale, nu poate fi pusa la indoiala, desi englezilor le-a fost anulat un gol valabil, si a precizat ca s-a aflat si el o data in situatia lui Frank Lampard.

"Sunt fanul Germaniei. A jucat foarte bine in partida cu Anglia, iar victoria ei nu poate fi pusa sub semnul indolielii, chiar daca a trecut printr-un moment dificil atunci cand Angliei i s-a anulat un gol valabil.

Si mie mi s-a intamplat ceea ce i s-a intamplat lui Lampard, la o partida cu Bulgaria de la Campionatul European.

Simti frustrare din cauza ca ti s-a anulat un gol valabil, dar mai ales la finalul partidei am simtit o mare dezamagire pentru ca am pierdut la limita si nu s-ar fi intamplat asa ceva daca nu mi s-ar fi anulat acel gol. Oricum, Germania merita sa castige si sper sa o faca si cu Argentina.

Daca va reusi acest lucru cred ca va deveni o pretendenta cu sanse mari la titlul de campioana mondiala", a spus Munteanu.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, duminica, la Bloemfontein, cu scorul de 4-1 (2-1), selectionata Angliei, in optimile de finala ale turneului din Africa de Sud.
In minutul 38 al partidei, la scorul de 2-1, Frank Lampard a sutat din afara careului, balonul a lovit transversala si a cazut, cu toata circumferinta, dincolo de linia portii insa arbitrul uruguayan Jorge Larrionda nu a validat reusita mijlocasului englez.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!