Riquelme:"Cat e Maradona la nationala nu mai vin!" Maradona:"Nu o sa ma plang dupa el!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Martie 2009, 13:34

Mijlocacasul Bocai Juniors, Juan Roman Riquelme, a anuntat, pentru a doua oara in ultimi trei ani, ca se va retrage de la echipa nationala a Argentinei, din cauza unui diferen pe care il are cu selectionerul Diego Armando Maradona, scrie L'Equipe.

"Echipa nationala este un capitol inchis pentru mine. O sa vad Cupa Mondiala la televizor. Nu gandim in acelasi fel si nu impartasim acelasi cod de etica. Cat timp el este antrenor la echipa nationala, nu putem lucra impreuna", a declarat fostul jucator al echipei Villarreal, intr-un interviu acordat postului de televiziune Canal 13.

Selectionerul Argentinei a declarat, la aceelasi post de televiziune, ca este dezamagit de aceasta decizie a lui Riquelme: "Sunt foarte trist ca Riquelme nu vrea sa joace in echipa mea, dar nu o sa ma plang de acest lucru".

Riquelme isi mai anuntase odata retragerea de la nationala, imediat dupa Cupa Mondiala din 2006, dar a revenit asupra acestei decizii un an mai tarziu.

Juan Roman Riquelme a purtat tricoul echipei nationale a Argentinei intre 1998-2008 si a marcat pentru selectionata sud-americana 18 goluri in cele 54 de partide disputate.

Asistenta medicală din Botoșani declarată deces Covid-19 nu a fost, de fapt, infectată. Moartea ei rămâne un mister
BRAT