Joachim Low Germania Spania CM 2010

Low: "Spania nu are un Messi... are mai multi!"

Joachim Low a declarat ca Spania nu are un singur jucator, ci mai multi de valoarea lui Lionel Messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Iulie 2010, 19:23
Data actualizarii: Luni 05 Iulie 2010, 19:32

"Nu va fi o razbunare pentru finala Euro-2008, pierduta in fata Spaniei. Ei au fost mai buni atunci. Situatia de acum este total diferita, deoarece noi suntem mai puternici. Pentru mine, Spania este favorita acestui mondial. Ce ma impresioneaza la ei este comportamentul de ansamblu al echipei si constanta din ultimii 2-3 ani. Ei nu au un singur Messi, au mai multi. De asemenea, nu comit erori in defensiva asa cum s-a intamplat cu Anglia si Argentina", a spus Low.

Joachim Low a afirmat este important ca jucatorii sai sa puna presiune pe Xavi si Inesta. "In acest moment suntem capabili sa dominam orice echipa pana in minutul 90. Jucatorii nu au fost euforici dupa victoria in fata Argentinei, deoarece stiau ca vom avea un meci greu in semifinale. Cheia meciului va fi sa punem presiune pe Xavi si Iniesta si sa nu-i lasam sa paseze, asa cum am facut si cu Messi", a precizat Low.

Selectionerul Germaniei crede ca are variante pentru inlocuirea lui Thomas Muller, care este suspendat pentru meciul cu Spania: "In opnia mea, Muller este revelatia acestui turneu final. Stie sa se plaseze pentru a fi mereu in situatie de a finaliza si prin instinctul sau a pus adversarii in dificultate. Suspendarea sa este o pierdere, dar am jucatori care sa-l inlocuiasca. Cacau, Trochowski si Kroos sunt in forma si pot juca in locul lui".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!