Africa de Sud Cupa Mondiala Jacob Zuma presedinte CM 2010

Are 21 de copii, 5 sotii si a fost inselat de o sotie cu bodyguardul! Vezi povestea presedintelui Africii de Sud:

Presedintele Africii de Sud Jacob Zuma este tatal a 21 de copii, rezultati din cele 5 casatorii, 2 logodne si 5 legaturi extraconjugale ale celui mai important om in stat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Iunie 2010, 10:55
Data actualizarii: Miercuri 09 Iunie 2010, 17:33

Poligamia este acceptata in Africa de Sud, asa ca Zuma s-a pus serios pe treaba.

Prima data s-a casatorit in 1973, ultima oara in 2010. Dupa mai multe conflicte in familie, una dintre neveste, Kate Mantsho, s-a sinucis in anul 2000, iar in biletul ei de adio i-a interzis sotului sa participe la inmormantare! "Revizuieste-ti obligatiile de tata si da dovada de dragoste fata de copiii tai", i-a scris Kate inainte de a-si lua viata.

In 2005, Jacob Zuma a fost acuzat de viol de catre o tanara despre care s-a zvonit ca era infectata cu HIV. Politicianul a negat acuzatia, declarand ca tanara a fost de acord sa faca sex. La proces, Zuma a fost gasit nevinovat. In 2002 a oferit zece cirezi pentru a se logodi cu o printesa, Sebentile Dlamini.

Ultimul scandal marca Zuma s-a ivit in urma cu cateva zile, dar de data aceasta in prim-plan s-a aflat una dintre sotiile lui. Presa sud-africana a scris ca una dintre doamnele Zuma are o aventura cu bodyguardul personal, dar presedintele a negat vehement, scrie Prosport.

Modifică setările cookies