Germania Anlgia Cupa Mondiala FOTO optimi CM 2010

5 motive pentru care Germania va bate Anglia in optimi! SUPER FOTO

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Iunie 2010, 17:32
Data actualizarii: Vineri 25 Iunie 2010, 17:42

Bild enumera, in editia de vineri, 5 motive pentru care nationala Germaniei va invinge Anglia in optimile Cupei Mondiale, faptul ca atacantul Wayne Rooney nu marcheza si ca reprezentativa Mannschaft are portar, spre deosebire de englezi, fiind doua dintre acestea.

"Anglia, germanii vor castiga deoarece Rooney nu marcheaza, deoarece va plangeti de mingea Jabulani, deoarece va este teama de noi, deoarece noi castigam intotdeauna la penaltiuri, deoarece noi avem portar", sunt motivele invocate de Bild pentru o victorie a Germaniei in mceiu cu Anglia.

Jucatorii Germaniei au vizitat, vineri, o rezervatie naturala din regiunea Pretoriei, unde s-au apropiat de lei, cu doua zile inainte de duelul contra Angliei, nationala poreclita "Cei trei lei".

Cei 21 de jucatori, fara Bastian Schweinsteiger si Jerome Boateng, ramasi la hotel, au dat de mancare leilor. "Nu erau decat leuti, i-am putut mangaia. Duminica va fi altceva, «Leii» pe care ii vom intalni vor fi mai agresivi. Ne face bine ca am iesit din hotel si am vazut si altceva", a declarat capitanul Philipp Lahm.

In timpul excursiei jucatorilor, stafful tehnic, alaturi de selectionerul Joachim Löw, a stabilit strategia pentru meciul cu Anglia, de duminica, de la Bloemfontein.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!