Nici daca se lupta cu Mike Tyson nu arata asa! Imaginea socanta publicata de un italian: ce a patit

Ruta de Occitania 2018 Caja Rural Danilo Celano Ciclism Nici daca se lupta cu Mike Tyson nu arata asa! Imaginea socanta publicata de un italian: ce a patit
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2018, 09:45
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2018, 09:47

Danilo Celano a fost inlocuit de echipa Caja Rural pentru Rua de Occitania.

Astazi va incepe cursa de 732 de kilometri, Ruta de Occitania, iar unul dintre biciclistii celor de la Caja Rural a trebuit sa abandoneze inainte de startul cursei: Danilo Celano a fost inlocuit cu Antonio Molina.

Anuntul oficial a fost insotit de o explicatie si o poza a lui Celano ce arata motivul pentru care italianul nu poate participa la cursa: ochiul sau stang este umflat si inchis complet, fiind imposibil sa vada cu acesta. Acest lucru s-a intamplat dupa ce Celano a fost muscat de o insecta!

Astfel, biciclistul de 27 de ani va sta departe de competitie mai multe zile - nu doar pentru a scapa de umflatura, ci si pentru ca nu poate fi tratat cu cortizon deoarece Caja Rural este membru voluntar al organizatiei anti-doping MPCC. O situatia similara a avut avut Sander Armee de la Lotto-Soudal, intepat de o viespe. Insa pentru ca nu a fost tratat cu cortizon, el a concurat cu fata umflata mai multe zile in Giro d'Italia.

Astfel, echipa spaniola la Occitania va fi formata de Rodríguez, Lastra, Silva, Pardilla, Schultz, Zabala si Molina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!