Campionii Viitorului | E atat de bun cu mingea incat colegii il striga Fantomas, pentru ca le-o ascunde mereu :) Cel mai tehnic pusti roman va juca la Cupa Natiunilor Danone

Campionii Viitorului | E atat de bun cu mingea incat colegii il striga Fantomas, pentru ca le-o ascunde mereu :) Cel mai tehnic pusti roman va juca la Cupa Natiunilor Danone

Afla AICI mai multe despre competitia care i-a lansat pe Giovanni Dos Santos, Phil Jones si Alexandre Lacazette si care trimite cei mai talentati pusti din Romania la intalnirea cu Zidane. Urmareste cei mai talentati jucatori de viitor ai Romaniei, in fiecare an, la Cupa Hagi Danone.

Vezi si - SUPERCONCURS: Spune-ne ce i-ai zice lui Zinedine Zidane daca l-ai intalni si poti castiga iaurt pana la finalul anului si o minge semnata de Hagi :)

Prezentarea pustilor care vor reprezenta Romania la Cupa Natiunilor Danone a ajuns pe ultima suta de metri. Cu o saptamana ramasa pana la turneul final, mai avem de cunoscut doar 3 componenti ai echipei.

Primul dintre ei este Horia Marin, capitanul grupei 2004 a Academiei Hagi.

Horia a castigat premiul pentru cel mai tehnic jucator din tara la categoria lui de varsta. Controlul sau asupra balonului este atat de bun, incat colegii il striga Fantomas, pentru ca le ascunde uneori mingea.

Horia este fundas, insa unul foarte tehnic. El spune ca viseaza sa ajunga la fel de bun ca Sergio Ramos.

Stilul de viata sanatos, fair play-ul si performanta din Cupa Hagi Danone trec la urmatorul nivel - urmeaza Danone Nations Cup! Cei mai buni pusti din Romania se vor lupta pe Stade de France cu invingatorii din alte colturi ale lumii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies