Campionii Viitorului Academia Hagi Cupa Hagi Danone Danone Danone Nations Cup Campionii Viitorului

Campionii Viitorului | Pustiul de 12 ani care vrea sa bata in viitor recordul de transfer al lui Chiriches: e fundas si-l are ca idol pe Sergio Ramos

Afla AICI mai multe despre competitia care i-a lansat pe Giovanni Dos Santos, Phil Jones si Alexandre Lacazette si care trimite cei mai talentati pusti din Romania la intalnirea cu Zidane. Urmareste cei mai talentati jucatori de viitor ai Romaniei pe pagina Cupei Hagi Danone.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Octombrie 2016, 19:29
Data actualizarii: Miercuri 12 Octombrie 2016, 19:52

Stilul de viata sanatos, fair play-ul si performanta din Cupa Hagi Danone trec la urmatorul nivel - urmeaza Danone Nations Cup! Cei mai buni pusti din Romania se vor lupta pe Stade de France cu invingatorii din alte colturi ale lumii.

Este ultimul dintre pustii care vor juca pentru Romania la Cupa Natiunilor Danone 2016, dar nu cel din urma. Stefan Dutu e "veteranul" echipei, la doar 12 ani, iar in weekend va juca in apararea Academiei Hagi la Mondialul de la Paris.

Stefan si ceilalti 11 coechipieri ai sai vor juca intre 14 si 16 octombrie, pe Stade de France, la Cupa Natiunilor Danone, cea mai tare competitie de pe planeta dedicata copiilor de 10-12 ani.

Intra in categoria Campionii Viitorului si fa cunostinta cu toti cei 12 pusti ai echipei care va merge la sfarsitul saptamanii la Paris, la Cupa Natiunilor Danone

Modifică setările cookies