Campionii Viitorului | El este "creierul" echipei care va reprezenta Romania la "Mondialul pustilor" din weekend. Academia Hagi propune un viitor Toni Kroos
Luni 10 Octombrie 2016, 17:29

Campionii Viitorului | El este "creierul" echipei care va reprezenta Romania la "Mondialul pustilor" din weekend. Academia Hagi propune un viitor Toni Kroos

Afla AICI mai multe despre competitia care i-a lansat pe Giovanni Dos Santos, Phil Jones si Alexandre Lacazette si care trimite cei mai talentati pusti din Romania la intalnirea cu Zidane. Urmareste cei mai talentati jucatori de viitor ai Romaniei pe pagina Cupei Hagi Danone.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Si-am intrat in ultima saptamana! Sunt ultimele zile de dinaintea plecarii pustilor Romaniei la cea mai tare competitie din viata lor. Academia Hagi va reprezenta Romania la Cupa Natiunilor Danone, cel mai important turneu din lume dedicat copiilor de 10-12 ani.

12 mici, dar supertalentati, fotbalisti romani vor merge la Paris la sfarsitul saptamanii pentru a se duela cu jucatori din alte 31 de tari, dar si pentru a depinde alaturi de acestia tainele unei nutritii si chiar conduite sportive sanatoase.

Cel de-al 11-lea fotbalist din campania Campionii Viitorului este Eduard Moga, pustiul decisiv in victoria Academiei Hagi din finala nationala impotriva lui Kinder Targu Mures.

Edi a transformat penalty-ul decisiv in finala si spera sa marcheze pentru Academia Hagi, dar si pentru Romania, pe legendarul Stade de France.

Intra in categoria Campionii Viitorului si fa cunostinta cu toti cei 12 pusti ai echipei care va merge la sfarsitul saptamanii la Paris, la Cupa Natiunilor Danone

Vezi si - SUPERCONCURS: Spune-ne ce i-ai zice lui Zinedine Zidane daca l-ai intalni si poti castiga iaurt pana la finalul anului si o minge semnata de Hagi :)

Stilul de viata sanatos, fair play-ul si performanta din Cupa Hagi Danone trec la urmatorul nivel - urmeaza Danone Nations Cup! Cei mai buni pusti din Romania se vor lupta pe Stade de France cu invingatorii din alte colturi ale lumii.BRAT