Florentino Perez Nasser Al-Khelaifi Real Madrid Superliga europeana Campionate externe

VIDEO „Poate ar trebui să îi reamintim cine e Real Madrid!” Florentino Perez îi răspunde lui Nasser Al-Khelaifi 

Președintele lui Real Madrid a vorbit și i-a dat replica lui Nasser Al-Khelaifi, președintele lui Paris Saint-Germain și președinte ECA. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 14:30
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 14:32

De-a lungul ultimelor luni, Nasser Al-Khelaifi le-a atacat pe cluburile care au înființat Superliga Europeană, Real Madrid și FC Barcelona fiind „țintele” sale preferate. Președintele lui Paris Saint-Germain a primit funcția de președinte al Asociației Cluburilor Europene după ce Andrea Agnelli, conducătorul lui Juventus și inițiator al Superligi, a fost înlăturat din funcție. 

Florentino Perez (75 ani) a participat la Adunarea Generală a lui Real Madrid, iar acolo a susținut și o conferință de presă în care a fost întrebat și despre atacurile lui Nasser Al-Khelaifi. Președintele madrilenilor i-a oferit un răspuns pe măsură oficialului de la PSG. 

Replică dură a lui Florentino Perez pentru Nasser Al-Khelaifi 

„Formatul Superligii nu poate încheia dezbaterea. Justiția europeană deja pune la întrebare monopolul UEFA în fotbal. Superliga nu ar fi o competiție închisă, ar fi 25% dintre locurile sale deschise. Recent, președintele ECA (n.r. Nasser Al-Khelaifi) a spus că Real Madrid se teme de Asociația Cluburilor Europene. 

Poate ar trebui să îi reamintim președintelui ECA cine este Real Madrid (n.r. sala a început să aplaude). Competitivitatea este în ADN-ul nostru, iar clubul are responsabilitatea de a proteja fotbalul în ansamblu și asta înseamnă să nu acceptăm amenințările de oriunde vin. Superliga se află în plin proces juridic și prevedem că se va rezolva cu o decizie care marchează fotbalul european și când va apărea pronunțarea vom lucra împreună pentru a întoarce situația fotbalului. 

Trebuie să fie fructul unei dezbateri fără presiuni, însă cluburile trebuie să fie libere. Angajamentul lui Real Madrid față de fotbal nu poate fi pus la îndoială”, a declarat Florentino Perez. 

Un nou atac al lui Nasser Al-Khelaifi la adresa lui Real Madrid 

Într-o apariție recentă, Nasser Al-Khelaifi a fost întrebat despre campioana Europei, Real Madrid, care a câștigat un nou trofeu UEFA Champions League. Președintele lui Paris Saint-Germain a avut un mesaj dur. 

„E ciudat că Real Madrid sărbătorește că a sărbătorit câștigarea trofeului Champions League. E foarte ciudat să mergi împotriva acestei competiții, însă participi și sărbătorești că ai câștigat titlul”, a declarat Al-Khelaifi conform sport.es. 

Modifică setările cookies