Nasser Al-Khelaifi Real Madrid uefa champions league Campionate externe

Nasser Al-Khelaifi, un nou atac la Real Madrid: „E ciudat să sărbătorească după câștigarea trofeului Champions League!” 

Nasser Al-Khelaifi (48 ani) este președintele lui Paris Saint-Germain, dar și conducător al ECA (Asociația Cluburilor Europene). 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 08:33
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 08:35

Oficialul campioanei Franței a fost numit în funcția de conducător al ECA după ce Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, care a ocupat această funcție, s-a implicat în Superliga Europeană, pe care a creat-o împreună cu Florentino Perez și care a implicat 12 cluburi europene de top. Nasser Al-Khelaifi a fost ales în locul său. 

Real Madrid, FC Barcelona și Juventus sunt singurele cluburi rămase în Superligă, iar președintele lui Paris Saint-Germain le-a declarat indirect „război”. Nasser Al-Khelaifi le atacă pe cele trei cluburi cu fiecare ocazie, iar ultima dată când i s-a ivit ocazia nu a făcut excepție. 

Un nou atac al lui Nasser Al-Khelaifi la adresa lui Real Madrid 

Într-o apariție recentă, Nasser Al-Khelaifi a fost întrebat despre campioana Europei, Real Madrid, care a câștigat un nou trofeu UEFA Champions League. Președintele lui Paris Saint-Germain a avut un mesaj dur. 

„E ciudat că Real Madrid sărbătorește că a sărbătorit câștigarea trofeului Champions League. E foarte ciudat să mergi împotriva acestei competiții, însă participi și sărbătorești că ai câștigat titlul”, a declarat Al-Khelaifi conform sport.es

Modifică setările cookies