Zlatan are un rival la aroganta :) Declaratia unui star in Bild: "Multi incearca sa fie ca mine, dar eu sunt cel mai bun din lume!" Cine se considera peste Xavi si Iniesta:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Ianuarie 2014, 12:50

	Zlatan are un rival la aroganta :) Declaratia unui star in Bild: "Multi incearca sa fie ca mine, dar eu sunt cel mai bun din lume!" Cine se considera peste Xavi si Iniesta:

"Nu am nevoie de Balonul de Aur ca sa fiu cel mai bun" declara Zlatan. Suedezul are un nou rival la astfel de arogante.

Mijlocasul celor de la Juventus, Arthuro Vidal, a dat o declaratie interesanta pentru cei de la Bild - chilianul are un sezon excelent, avand 10 goluri in Serie A si 5 in Champions League. Fostul jucator de la Bayer Leverkusen a fost intrebat care este secretul sau prin care reuseste sa se apere, sa recupereze si sa marcheze si goluri in comparatie cu alti jucatori precum Schweinsteiger sau Khedira, Vidal a raspuns: "Explicatia e simpla: pe pozitia mea, sunt cel mai bun jucator din lume!"

Jurnalistul a incercat sa-i aminteasca faptul ca mai exista jucatori de acest profil precum Xavi sau Iniesta. Raspunsul a fost tot unul plin de incredere, frizand aroganta: "Sunt multi jucatori care incearca sa joace ca mine pe aceasta pozitie, sa ma copieze. Dar, dupa cum am spus-o, sunt cel mai bun pe acest post pentru ca nimeni nu se apara ca mine si nimeni nu reuseste sa marcheze si atat de multe goluri ca mine" a declarat Vidal.

Vidal are toate sansele sa-si depaseasca cifrele din sezonul trecut, cand a marcat 10 goluri in 31 de meciuri in Serie A.

Cine credeti ca este cel mai bun jucator box-to-box din lume?

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies