Super tare! :) "Faceti cunostinta cu Paul PogBOOM!" Italienii de la Juve au facut un video cu cele mai tare "bombe" ale francezului!

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 19:23

	Super tare! :) "Faceti cunostinta cu Paul PogBOOM!" Italienii de la Juve au facut un video cu cele mai tare "bombe" ale francezului!

Paul Pogba, pustiul de 20 de ani al lui Juventus, castigator al trofeului Golden Boy, a devenit un adevarat idol la Torino.

Transferat de Juventus in 2012, dupa ce Manchester United a refuzat sa ii satisfaca pretentiile financiare si l-a lasat sa plece liber, francezul Paul Pogba (20 de ani) a devenit in scurt timp un idol la Torino.

Cu 47 de aparitii in tricoul bianconerilor si 11 goluri marcate, dar si cu 7 selectii la echipa nationala a Frantei, Paul Pogba este considerat drept unul dintre viitoarele staruri ale fotbalului mondial, acesta fiind deja declarat castigator al trofeului Golden Boy, editia 2013.

Fotbalist cu o tehnica extrem de buna, dar si cu un fizic impresionant, la cei 1.88 metri ai sai, Pogba este vazut ca unul dintre jucatorii "spectacol" ai campionatului Italiei, acesta impresionand prin driblingurile si fazele sale.

Cu toate acestea, o alta caracteristica pare sa-l defineasca pe tanarul francez - sutul devastator. Pogba a inscris numeroase goluri cu suturi de la distanta, determinandu-i pe cei de la Juve sa faca un colaj video cu reusitele sale.

Acestia l-au numit PogBOOM, iar clipul a devenit viral in ultimele ore pe internet.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies