Olanda Ruud van Nistelrooy Campionate externe

Van Nistelrooy: "Adio Olanda"

Atacantul de senzatie al "portocalei mecanice" a decis sa se retraga de la echipa nationala.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 August 2008, 13:14
Data actualizarii: Marti 05 August 2008, 13:21

Dupa Michael Ballak care a anuntat ca se va retrage in 2010 din fotbal, a venit si randul atacantului de senzatie al portocalei mecanice, Ruud Van Nistelrooy.

 Atacantul s-a hotarat sa se desparta de echipa nationala datorita programului foarte incarcat pe care urma sa-l aiba la club si reprezentativa.

 "Avand in vedere programul echipei mele si al echipei nationale se pare ca va fi mult prea mult pentru mine. Din aceasta cauza am deics sa ma retrag din echipa nationala." a declarat Van Nistelrooy.

Cariera extraordinara a lui Van Nistelrooy a inceput in 1998 chiar daca nu a participat la Cupa Mondiala din Franta. A participat doi ani mai tarziu la europeanul din Belgia si Olanda cu echipa careia a ajuns in semifinale urmand ca la Euro 2004 sa faca senzatie marcand patru goluri in cinci meciuri. Ultima sa isprava este golul marcat impotriva campioanei mondiale Italia la europeanul care tocmai a avut loc anul acesta. Pana acum Van Nistelrooy a jucat de 64 de meciuri la nationala si 33 de goluri marcate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Van Nistelrooy: "Adio Olanda"
Marti 05 August 2008, 13:14

Modifică setările cookies