VIDEO EXCLUSIV Un antrenor român cu experiență în Arabia Saudită, categoric cu privire la Rădoi: ”Eram convins!”

Mirel Radoi Al-Tai Arabia Saudita Daniel Isaila Campionate externe Mirel Rădoi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 11:45
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 11:45

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost numit oficial ca antrenor la Al-Tai, ocupanta locului nouă din Arabia Saudită.

Rădoi va debuta la noua sa echipă peste patru zile, în meciul cu Al Shabab, după care va urma un alt test dificil, împotriva celor de la Al-Ittihad. 

Daniel Isăilă, unul dintre antrenorii români cu experiență în zona Golfului, în prezent la FC Baniyas, în Emiratele Arabe Unite, a comentat vestea numirii lui Mirel Rădoi.

Daniel Isăilă, despre numirea lui Rădoi în Arabia Saudită

„Era de așteptat, are un CV destul de bun pentru un antrenor tânăr. A activat cu succes în cariera de jucător aici, în zona Golfului, e un atu destul de improtant. Va fi destul de dificil pentru că ia o echipă din mers. Din câte am înțeles vin după 4 înfrângeri consecutive, nu știu câtă răbare vor avea. Aici, ca oriunde de altfel, se cunoaște antrenorul plătește când nu sunt rezultate. E nevoie și de șansă și de puțin timp pentru a-ți implementa filosofia.

A fost în zona Golfului, Emirate, Qatar, a câștigat trofee peste tot. El a plecat pe un alt drum acum, probabil era o chestiune de timp până va activa aici. Eram convins că o să fie oferte din zona Golfului. Asta e realitatea. Noi, antrenorii români, nu avem o carte de vizită bună în Europa. Sunt anumite excepții”, a spus Daniel Isăilă, fost antrenor la Al-Hazem, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

VIDEO - Daniel Isăilă, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Mirel Rădoi vrea să antreneze la Al Hilal

Rădoi a acordat un interviu la sfârșitul lunii decembrie pentru publicația saudită Al Arabiya în care a recunoscut că visează să antreneze la Al Hilal, formație la care a petrecut doi ani și jumătate ca jucător (ianuarie 2009 - iunie 2011) și alături de care a cucerit două titluri de campion.

"Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă sunt conștient că Al Hilal se află acum la un nivel foarte înalt, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv", a spus Rădoi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!