Iraklis Salonic Oleg Protasov Victoras Iacob Campionate externe

Steaua lui Protasov, in Grecia: Iacob, dupa Dica la Iraklis!

Protasov nu revine la Steaua, dar reface Steaua in Grecia! Dupa Dica, cel care a semat deja cu grecii de la Iraklis, si Iacob este asteptat sa semneze cu cei din Salonic!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 21:29
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 21:30

Victoras Iacob (29 de ani), ultima oara la CS Otopeni, va sosi vineri la Salonic pentru a semna un contract pe doi ani cu gruparea Iraklis, antrenata de Oleg Protasov si unde se va intalni cu fostul coechipier de la Steaua, Nicolae Dica, informeaza publicatia greaca Sport 24.

Conform sursei citate, conducerea clubului din Salonic și Iacob au cazut de acord asupra datelor contractului. Iacob va merge vineri la Salonic pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna apoi angajamentul pe doua sezoane.

In alta ordine de idei, cotidianul Goalday scrie ca agentul fundasului George Ogararu a avut deja primele contacte cu Ajax Amsterdam pentru a discuta transferul acestuia la AEK Atena. Gruparea olandeza urmeaza sa dea un raspuns zilele urmatoare, presa greaca anticipand ca acesta va fi unul pozitiv.

Iacob declara in urma cu trei zile ca, in cazul in care nu va semna cu vreo echipa din strainatate, va accepta oferta nou-promovatei de la Unirea Alba Iulia!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies