Alexandru Bourceanu Unirea Alba Iulia Victoras Iacob Superliga

Victoras Iacob poate ajunge la Alba Iulia! Bourceanu: "Nu cred ca plec de la Galati"

Ultima bijuterie a Galatiului, Bourceanu ar putea sa spuna pas lui Dinamo! Bourceanu crede ca va ramane la Otelul in aceasta vara. Un alt fost galatean, Victoras Iacob ar putea ajunge la Unirea Alba Iulia!

â–º Siman a refuza oferta de la Urziceni! Cine-i ia pe Balan si Varga?

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iunie 2009, 16:59
Data actualizarii: Luni 22 Iunie 2009, 17:21

Bourceanu a declarat duminica seara ca nu este un jucator decisiv, ci unul care cara pianul! Mijlocasul Otelului spune ca nu stie de oferta de la Dinamo si socheaza: “Nationala mi-a cam dat la picioare”

"Citesc si eu tot felul de zvonuri, insa pe mine nu m-a anuntat nimeni absolut nimic legat de vreun eventual transfer. Nu-i treaba mea sa comentez ce spun ce-i de la Dinamo si nu ar fi corect nici pentru suporterii Otelului, care s-au comportat foarte bine fata de mine. Daca sefii clubului se vor intelege cu un alt club pentru un transfer, eu voi incerca sa fac ceea ce e mai bine pentru mine si pentru familia mea", a spus Bourceanu.

Mijlocasul vrea ca la echipa galateana sa vina un investitor puternic.

"Cel mai mult mi-as dori ca la Otelul sa vina un investitor foarte puternic si sa reusim sa facem o echipa care sa poata ajunge sa joace in Europa. Cred ca nu se va realiza niciun transfer al meu in aceasta vara", a declarat Alexandru Bourceanu.

Fostul stelist, Victoras Iacob ar putea ajunge la nou promovata Unirea Alba Iulia:

Presedintele executiv al clubului Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu, a declarat, luni, ca atacantul Victoras Iacob va veni sa negocieze un contract cu gruparea ardeleana in situatia in care nu isi va gasi un angajament in strainatate

"Atacantul Victoras Iacob, care ultima oara a fost la CS Otopeni, ne-a transmis ca in cazul in care nu-si va gasi un angajament in strainatate (n.a. - Iacob negociaza un transfer la Iraklis Salonic), atunci va veni sa negocieze un contract la Unirea", a spus Lupu.

Conform unor surse din cadrul clubului, conducerea gruparii Unirea Alba Iulia trateaza cu CFR Cluj peentru achizitionarea jucatorilor Diarrassouba Ousmane Viera, Emmanuel Kone si Lucina Traore.

Unirea Alba Iulia are doua variante pentru turneul de pregatire programat la inceputul lunii iulie, antrenorul Adi Falub si conducerea clubului urmand sa aleaga dintre Italia si Austria in functie de numele adversarilor din amicale.

In alta ordine de idei, jucatorii si-au primit drepturile financiare pe luna mai. Cele 10 puncte castigate de Unirea in luna mai in finalul sezonului le-au adus fotbalistilor cate 1.800 de euro. "Jucatorii sunt cu drepturile financiare la zi, aici fiind incluse contractele, primele respectiv salariile pe luna mai", a declarat, luni, presedintele Consiliului de Administratie, Marian Sarmes.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!