Spaniolii au creat ISTERIE printre fani! Sport si El Mundo Deportivo anunta posibil cel mai NEBUN schimb al lui 2014! Ce jucator FURA Mourinho de la Barca:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 13:25

	Spaniolii au creat ISTERIE printre fani! Sport si El Mundo Deportivo anunta posibil cel mai NEBUN schimb al lui 2014! Ce jucator FURA Mourinho de la Barca:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Chelsea si Barca sunt gata sa faca doua mutari cu adevarat surprinzatoare, este anuntul facut, desi separat, de catre doua dintre cele mai importante cotidiane din Spania, El Mundo Deportivo si Sport Catalunya.

Potrivit celor de la Sport, ziarul de casa al Barcelonei, Mourinho a facut un prim pas surprinzator, acesta interesandu-se de serviciile lui Victor Valdes, portarul catalanilor. Rivali in perioada in care portughezul antrena Real Madrid, cei doi ar putea face parte din aceeasi echipa la Chelsea, daca Valdes va accepta conditiile clubului londonez.

Intrat in ultimul an de contract, Valdes va putea semna in ianuarie cu ce echipa doreste, iar printre candidatele la serviciile sale se afla si milionarii de la AS Monaco.


Surprinzator, celalalt cotidian din Barcelona, El Mundo Deportivo, a anuntat astazi pe prima pagina ca inlocuitorul lui Valdes in echipa lui Tata Martino poate fi chiar Petr Cech, portarul lui Chelsea.

Desi fara motive sa renunte la Cech, considerat unul dintre cei mai buni portari ai lumii, Mourinho cauta serios un inlocuitor, iar interesul pentru Valdes poate facilita un schimb pe care nimeni nu-l anticipa.

Singura problema a lui Mourinho este legata de salariul mare pe care il cere Valdes - 10 milione de euro pe sezon.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT