Campionate externe

SOCUL anului la Barcelona! Tito e pregatit sa arunce o suma URIASA pentru un fundas ANONIM! Ce gigant din Ligue 1 este favorit sa-l inlocuiasca pe Puyol:

Cu Puyol ajuns la 35 de ani si mai mult accidentat in ultimele doua sezoane, Tito se gandeste serios la un inlocuitor pe masura. Prima tinta: un tunisian de 23 de ani, rival al lui Mutu in Ligue 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Februarie 2013, 13:45
Data actualizarii: Luni 11 Februarie 2013, 13:44

Potrivit mai multor site-uri de specialitate, dar si jurnalistilor de la Sky Sports care au obtinut deja o prima reactie a fotbalistului, Barcelona il doreste pe Aymen Abdennour, fundasul de 23 de ani al celor de la Toulouse.

Conform presei engleze, fundasul tunisian care a mai fost curtat in trecut de Arsenal, a ajuns in capul listei lui Tito Vilanova dupa presatiile tot mai bune din Ligue 1.

Contactat de cei de la Sky Sports, fotbalistul s-a declarat extrem de incantat de interesul unui club atat de mare si a spus ca ar fi un adevarat vis implinit sa evolueze pentru Barca.

"Sunt flatat de interesul celui mai mare club din lume. Barcelona este un vis pentru mine, si ar fi incredibil sa ajung acolo, dar am contract pana in 2017.", a spus fotbalistul.

Tunisianul evolueaza la Toulouse din 2011 si a bifat 43 de aparitii pentru gruparea franceza, reusind sa inscrie de doua ori.

De asemenea, Abdennour are 10 selectii pentru echipa nationala a tarii sale.

Toulouse a mai refuzat in trecut o oferta de 10.000.000 din partea lui Arsenal, iar Barca ar trebui sa vina cu o oferta mult mai mare pentru a-l putea lua.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies