SOCANT! Portarul Stojkovic a fost amenintat de un traficant de droguri acuzat in trecut de CRIME din cauza ca s-a transferat la Partizan!

Autor: Sport.ro
Marti 19 Octombrie 2010, 16:32

	SOCANT! Portarul Stojkovic a fost amenintat de un traficant de droguri acuzat in trecut de CRIME din cauza ca s-a transferat la Partizan!

Sambata, de la ora 16.00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro, e Steaua Rosie - Partizan cu 6000 de forte de ordine in tribune!!!

Situatia tensionata din Serbia continua! Incidentele de la meciul cu Italia au condus la o ancheta interna, iar meciul Steaua Rosie - Partizan de sambata inca nu a fost trecut in calendar de federatie. Exista posibilitatea ca derbyul Serbiei sa se dispute cu 6000 de reprezentanti din fortele de ordine in tribune, ori cu tribunele goale.

O alta informatie a aparut insa in presa din Serbia astazi! Portarul Stojkovic, transferat de la Sporting la Partizan, omul din cauza caruia s-au nascut incindentele de la Italia - Serbia, a fost amenintat de un traficant de droguri extrem de periculos, tocmai pentru ca a ales sa semneze cu Partizan fara acordul sau.

Dejan Stojanovic Keka, de 36 de ani, este urmarit si astazi si s-a refugiat in America de Sud in ultimele 12 luni. Implicat in trafic de droguri, detinere ilegala de arme si acuzat in trecut pentru crime, acuzatiile acestea fiind ridicate insa, Stojanovic l-a amenintat pe Stojkovic, iar meciul a devenit astfel tot mai tensionat.

Dejan Stojanovic Keka este suspectat ca ar "dirija" transferurile unor jucatori din umbra, in urma carora ar fi castigat pana acum cateva milioane bune de euro. Tocmai acest lucru l-a deranjat... Stojkovic s-a transferat, iar traficantul de droguri ar fi pierdut niste bani in aceasta afacere.

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies