Emmanuel Culio Fatih Terim Galatasaray orduspor Campionate externe

Scandal urias dupa ce Culio a fost dat afara: L-a pus Terim sa refuze sa joace cu Galata? Culisele unui posibil complot care a detonat Turcia

Culio a fost dat afara de la Orduspor dupa ce a refuzat sa intre in teren cu Galatasaray. Presa turca scrie despre un complot urias, in spatele caruia s-ar afla chiar Fatih Terim.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Martie 2012, 18:26
Data actualizarii: Miercuri 28 Martie 2012, 18:43

Turcii de la Sabah scriu astazi ca Fatih Terim este suspectat de catre cei de la Orduspor ca s-ar afla in spatele deciziei lui Culio de a refuza sa intre in teren cu Galata.

Totul a plecat de la o declaratie de acum 3 luni data de Imparatul Terim si a continuat cu cateva clauze din contractul de imprumut al lui Culio la Orduspor.

In urma cu 3 luni, Terim a declarat ca "nu l-as fi dat pe Culio de la Galata, daca stiam ca Arda Turan va pleca la Atletico Madrid"

Conform intelegerii dintre Galata si Orduspor, clubul care tocmai l-a dat afara pe Culio avea prima optiune de transfer din vara. Daca Galata ar fi vrut sa-l pastreze, nu ar fi putut. Orduspor trebuia sa plateasca 1.550.000 euro si l-ar fi avut pe Culio definitiv.

Aceasta clauza din contract a fost speculata de presa din Turcia, care a scris ca Terim ar fi incercat sa-l readuca pe Culio la Galata, evitand intelegerea originala cu Orduspor. Astfel, Sabah vorbeste despre un telefon pe care Culio l-ar fi primit de la Terim, antrenorul cerandu-i sa nu intre in teren in meciul dintre cele doua cluburi:

"Nu l-am sunat pe Culio, nu l-am sunat nici pe Stancu si nu au auzit din partea mea niciun cuvant!", a reactionat Terim astazi, inainte de meciul dintre Milan si Barcelona.

Dupa ce a fost dat afara de la Orduspor, Culio si-a cerut scuze public fata de fostii colegi, antrenori, fani si conducatori:

"Nu am folosit cuvintele potrivite si imi cer scuze pentru asta. Nu am vrut sa ranesc pe nimeni din club si pe niciun fan. Am fost tratat mereu cu respect la acest club si as fi vrut sa joc in continuare pana la finalul sezonului", a declarat Culio in timp ce oficialii lui Orduspor ii reziliau contractul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!