VIDEO EXCLUSIV ”S-au obișnuit cu mall-ul”. Olimpiu Moruțan este așteptat în Liga 1

Olimpiu Moruțan nu a impresionat în primul sezon la Galatasaray și ar putea fi vândut de turci în vară. Mijlocașul român este așteptat înapoi în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 16:17
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 16:30

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, se arată deschis pentru a-l lua pe Moruțan înapoi la echipa sa. 

Iftime îl așteaptă pe Olimpiu Moruțan la Botoșani

FCSB l-a transferat pe internaționalul român în 2018 de la formația din Moldova, iar suma de transfer, cu tot cu bonusul din transferul la Galatasaray, a ajuns la 1,2 milioane de euro.

  • Olimpiu Moruțan

„Ce nu l-aș lua! Dar nu mai vine... după ce pleacă de la mine și dau de bani mulți și condiții orășenești, nu mai vin la mine. S-au obișnuit cu mall-ul. Am mai încercat niște readuceri acasă, ați văzut, a venit Ongenda, l-am repus pe poziție. 

A venit Haruț și lui i-ar mai trebui încă jumătate de an la mine pentru a deveni un jucător expresiv. Așa cum îl folosea FCSB, fundaș dreapta sau fundaș central, nu cred că era poziția cea mai bună pentru el”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

Cota de piață a lui Olimpiu Moruțan a scăzut. Potrivit Transfermarkt, acesta este evaluat acum la 4,3 milioane de euro, după ce în octombrie 2021 era evaluat la cinci milioane de euro.

Moruțan a semnat cu Galatasaray un contract valabil până în 2026. În acest sezon a prins nu mai puțin de 31 de partide în toate competițiile, reușind să marcheze de trei ori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies