S-au inspirat din Romania? :) Fanii celor de la Borussia Dortmund au demarat o campanie nebuna pe net: #FreeShinji! Ce vor suporterii vice-campioanei Europei:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 17:59

	S-au inspirat din Romania? :) Fanii celor de la Borussia Dortmund au demarat o campanie nebuna pe net: #FreeShinji! Ce vor suporterii vice-campioanei Europei:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Fanii celor de la Borussia Dortmund au demarat pe Twitter o campanie care aduce aminte de cea care il avea in prim plan pe patronul echipei Steaua. Suporterii vice-campioanei Europei le cer celor de la Manchester United sa-l lase pe Shinji Kagawa sa se intoarca la Dortmund! Acestia folosesc in acest scop hashtagul #FreeShinji.  Exista si un simbol pentru acest demers dupa cum se poate vedea in poza de mai jos.

Fanii vor ca japonezul sa fie imprumutat la Borussia, Kagawa primind putine sanse de a juca la echipa antrenata acum de David Moyes. Revenirea are insa sanse mici de reusita deoarece United nu vrea sa-l lase sa plece iar Kagawa vrea sa se impuna la United.

"Revenirea lui nu reprezinta o optiune pentru el in acest an si nici pentru noi... Acest lucru a devenit evident foarte rapid. Shinji vrea sa demonstreze ce poate la United in acest sezon. Nu credeam ca raspunsul va fi diferit dar mai bine sa stiu decat sa imi para rau" spunea Klopp in urma cu cateva saptamani.

Kagawa a jucat in 26 de meciuri sezonul trecut pentru united

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT