Ronaldo, erou de FILM inainte de El Clasico! Starul Realului a aparut intr-un super promo inaintea duelului cu Messi: VIDEO

Ronaldo a distrus o masina de 100 de mii de Euro ca sa ajunga la timp pe Bernabeu pentru duelul cu Messi din El Clasico.

Reclama la ghetele cu care Ronaldo va juca impotriva lui Messi e la fel de frumoasa ca derbyul. Portughezul e chemat de Ancelotti sa salveze Realul. Portughezul face praf masina cu care-si antrena picioarele de aur.

Real - Barca e cu o saptamana inainte de Steaua - Dinamo. Rivalii din Romania vorbesc aceeasi limba cand vine vorba de El Clasico.

Raul Rusescu si Marius Alexe, rivali in Liga I, o dau la pace atunci cand vine vorba de cel mai tare meci din Primera Division - amandoi tin cu Real Madrid: "Castiga Real, e simplu", spune Rusescu.

Galca nu e de acord cu Rusescu: "Eu tin cu Barcelona, vreau sa castige pe Bernabeu. Cu toate astea, Real are o echipa buna de tot", spune si antrenorul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies