Ronaldinho a ratat transferul in ULTIMA clipa! A batut palma cu Palmeiras, dar apoi s-a razgandit! Anuntul clubului brazilian

Ronaldinho a ratat transferul in ULTIMA clipa! A batut palma cu Palmeiras, dar apoi s-a razgandit! Anuntul clubului brazilian

Ronaldinho a fost aproape de a semna cu o noua echipa, insa s-a razgandit in ultima clipa iar mutarea a esuat! 

Palmeiras a anuntat transferul lui Ronaldinho ieri, oficialii clubului au platit suma de transfer catre Atletico Mineiro si a mers la federatia braziliana sa inregistreze contractul, insa fostul star de la Barcelona si Milan s-a razgandit in ultima clipa iar transferul sau a esuat. 

Palmeiras a sarbatorit ieri 100 de ani, iar Ronaldinho era cadoul clubului pentru suporteri. Desi toate formalitatile erau facute, Ronaldinho s-a razgandit si nu a mai semnat noul contract. 

El batuse palma initial pentru un salariu de 200.000 de dolari pe luna plus alte bonusuri, dar a apoi a incercat sa obtina 600.000 de dolari pe luna plus bonusuri in ultima clipa, suma considerata mult prea mare pentru Palmeiras. 

Globo din Brazilia scrie ca Ronaldinho, care e impresariat de fratele sau, s-a intalnit de mai multe ori cu oficialii clubului Palmeiras si a avut de fiecare data alte pretentii. Clubul le-a acceptat de fiecare data, insa nu si in ultima instanta, cand au decis sa renunte la mutare. 

Ei platisera 600.000 de dolari pentru transferul de la Atletico Mineiro si au inregistrat contractul la federatia braziliana. 

Nu e prima data cand Ronaldinho rateaza transferul la Palmeiras in ultima clipa. In 2011 s-a razgandit in ultimul moment si a semnat cu Flamengo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies