RECORD uluitor al lui Mircea Lucescu! Ce anunt au facut astazi cei de la Sahtior pe site-ul oficial:

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 17:57

	RECORD uluitor al lui Mircea Lucescu! Ce anunt au facut astazi cei de la Sahtior pe site-ul oficial:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Mircea Lucescu se poate lauda cu un record cu adevarat impresionant! Intr-o era in care antrenorii nu reusesc sa reziste foarte mult la o singura echipa, poate doar cu exceptia Angliei, Mircea Lucescu a ajuns la 3.417 de zile consecutive pe banca clubului ucrainean! El a depasit un record care data de 44 de ani si era detinut de legendarul Oleg Oshenkov, cel care a fost antrenorul lui Sahtior 3.416 zile.

Mircea Lucescu a semnat contractul cu Sahtior in data de 16 mai 2004. El a fost pe banca echipei 446 de meciuri, reusind sa castige 314, 67 de egaluri si suferind 65 de infrangeri. Cu Il Luce, Sahtior a marcat 922 de goluri si a incasat 341

"La trofee nu se poate discuta, dar am devenit cel mai longeviv antrenor din istoria clubului. Eu mereu m-am atasat de locul unde am antrenat. E greu in fotbalul de astazi, doar Alex Ferguson si Arsene Wenger au rezistat atat de mult" a declarat Mircea Lucescu la Sport.ro

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT