Leo Messi Paris Saint-Germain PSG Campionate externe

Răspunsul lui Leo Messi când a fost întrebat dacă prefera să nu joace la PSG: „Am fost singurul argentinian care nu a primit recunoștința clubului!”

Lionel Messi (36 ani) a acordat recent un interviu în care a vorbit despre cariera sa și a abordat, din nou, subiectul Paris Saint-Germain. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 17:56
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 18:43

Perioada petrecută de Leo Messi în Paris nu a fost deloc cea așteptată de fotbalistul argentinian. PSG a fost singura opțiune a lui Messi după ce a fost brusc informat de conducerea Barcelonei că nu poate rămâne la club, iar jucătorul a avut mari probleme de adaptare. 

De-a lungul celor două sezoane, căpitanul naționalei Argentinei a avut parte de multe reacții ostile din partea fanilor lui PSG, nemulțumiți de randamentul său. Câștigarea titlului mondial în fața Franței, la loviturile de departajare, i-a „înrăit” pe fanii francezi, care i-au și cerut plecarea lui Messi de pe Parc des Princes. 

Leo Messi a vorbit din nou despre Paris Saint-Germain 

Argentinianul s-a despărțit de campioana Franței în iunie 2023, când i-a expirat contractul, iar acum evoluează în SUA, la Inter Miami. Într-un interviu acordat recent, Messi a fost întrebat despre perioada PSG, despre care a tot vorbit, însă de această dată și-a exprimat regretul față de faptul că nu a fost felicitat de club când a câștigat Cupa Mondială, așa cum s-a întâmplat cu colegii săi. 

„Așa s-au întâmplat lucrurile. Adevărul e că lucrurile nu au decurs așa cum mă așteptam, însă spun întotdeauna că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Mi-am spus mereu că, deși nu eram bine acolo, tot acolo am devenit campion mondial. Totul se întâmplă cu un motiv, iar lucrurile trebuiau să se întâmple așa. 

E de înțeles reacția fanilor, că mă huiduiau. Mă aflam în țara împotriva căreia am câștigat finala și era vina noastră că nu au ieșit campioni mondiali. Am fost singurul jucător din Argentina care nu a primit recunoștința clubului”, a declarat Leo Messi în cadrul interviului cu Migue Granados conform tycsports.com

Leo Messi a semnat cu Paris Saint-Germain în august 2021, din postura de jucător liber de contract. Argentinianul a jucat 75 de meciuri în tricoul parizienilor, pentru care a marcat 32 de goluri și a reușit 35 de assist-uri. În cele două sezoane petrecute la Paris, Messi a câștigat trei trofee. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!