Campionate externe

Primul meci din Superliga daneza s-a jucat cu SUPORTERI pe stadion! Imagini senzationale de la meci

De cand a inceput pandemia de coronavirus si majoritatea oamenilor de pe tot globul au inceput sa lucreze mai mult de acasa, platformele care permit organizarea de conferinte video online au capatat tot mai multa popularitate. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2020, 10:40
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2020, 10:43

Acum, una dintre aceste platforme i-a ajutat pe fanii fotbalului danez sa fie mai aproape de echipele lor preferate. Meciul dintre Aarhus si Randers, incheiat cu scorul de 1-1, a putut fi trait din tribune virtuale de catre suporteri. 

Astfel, in ciuda restrictiilor impuse de pandemia de Covid-19, fanii s-au simtit ca la stadion. 3 ecrane imense au fost pregatite pentru a le permite suporterilor sa-si arate sprijinul si pentru ca jucatorii sa ii auda. 

  • Primul meci din Superliga daneza s-a jucat cu SUPORTERI pe stadion! Imagini senzationale de la meci

Aproximativ 10.000 de fani au putut sa se alature si sa urmareasca meciul in direct pe Zoom. 

Potrivit oficialilor lui Aarhus, aceasta a fost o ocazie buna pentru ca oamenii sa traiasca o experienta similara mersului la stadion. "Cand fanii se conecteaza, jucatorii vor vedea niste fete pe care le recunosc.

Cand mergi la stadion, ai parte de o experienta comunitara. Aceasta (n.r. transmiterea meciurilor pe Zoom) este o sansa pentru ca oamenii sa se alature."

Modifică setările cookies