Ciprian Marica ii critica pe suporterii dinamovisti chiar daca au salvat clubul! "Ma asteptam sa ii vad pe strazi, sunt surprins!" Ce spune fostul atacant

Dinamo Ciprian Marica Ionut Negoita Superliga Ciprian Marica ii critica pe suporterii dinamovisti chiar daca au salvat clubul! "Ma asteptam sa ii vad pe strazi, sunt surprins!" Ce spune fostul atacant
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2020, 17:59
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2020, 18:07

Situatia de la Dinamo este confuza, iar Ionut Negoita doreste sa vanda clubul cu orice pret.

Ionut Negoita doreste sa vanda Dinamo cu un leu, dar cu datorii de 5 milioane de euro. Negocierile cu investitorul spaniol au picat, iar suporterii nu stiu daca mai pot tine echipa, dupa ce s-au implicat cu bani in mai multe randuri.

Chiar daca au platit salariile si licenta clubului, Ciprian Marica se astepta la mai mult din partea suporterilor. "La Dinamo se asteapta sa vina un om cu foarte multi bani si sa ii arunce in echipa din pasiune. Suporterii trebuie sa puna presiune pentru a se face un nou stadion. 

Sunt surprins de ei. M-as fi asteptat sa ii vad pe strazi, cerand un nou stadion. As fi vrut sa ii vad preocupati de acest aspect. Suporterii pot pune presiune pentru ca lucrurile sa se miste putin.", a spus Marica la Digi Sport.

Fostul atacant al nationalei stie ca in spatele acelui leu cu care Negoita vrea sa vanda Dinamo se ascund, de fapt, datoriile pe care clubul le are de achitat. "Sa cumperi Dinamo cu un leu care de fapt e 5 milioane de euro si sa nu poti face o strategie... Trebuie alti 5 milioane pe care sa ii investesti.", a mai spus Marica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!