Luis Suarez Anglia Branislav Ivanovic Liverpool Premier League Campionate externe

Primul interviu cu VAMPIRUL Suarez dupa ce l-a muscat pe Ivanovic: "Mi-am pierdut mintile, nu stiu ce s-a intamplat cu mine!" Ce spune despre MEGA TRANSFERUL la Real:

Luis Suarez a vorbit in presa engleza despre momentul incredibil din meciul cu Chelsea, atunci cand l-a muscat pe Branislav Ivanovic, incident pentru care a fost suspendat 10 etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2013, 17:45
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2013, 17:43

Cu o cariera marcata de nenumarate controverse, precum scandalul rasial cu Patrice Evra sau momentul cand si-a muscat un adversar la un meci din Eredivisie, Luis Suarez a ajuns sa fie cunoscut de multi drept "Vampirul Suarez".

Suspendat 10 etape de Comisiile de Disciplina ale Federatiei Engleze, dupa ce a comis-o din nou in meciul cu Chelsea, Suarez a vorbit pentru prima data in presa despre socanta intamplare.

"Stiu ca am facut o greseala atunci, nu am fost eu. Este complet vina mea, Ivanovici nici macar nu imi facuse nimic. Eram foarte nervos dupa ce arbitrul acordase aiurea un penalty si imi amintesc doar ca am vazut rosu in fata ochilor. Mi-am pierdut mintile", a spus Suarez.

"Nici macar nu pot explica acel moment, imi pare foarte rau", a adaugat el.

Pe langa comentariile legate de incidentul cu Ivanovic, Suarez a vorbit si despre un posibil transfer la Real Madrid, spunand ca nu ar putea refuza o astfel de oferta.

"Mi-ar placea enorm sa joc alaturi de Cristiano Ronaldo. Nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul, insa situatia este complicata in acest moment", a mai spus uruguayanul.

Modifică setările cookies