Campionate externe

Prima oferta de ANTRENOR primita de Zlatan! Poate ajunge la una dintre cele mai frumoase echipe din Europa

Desi nu pare sa se gandeasca la retragere, Zlatan poate sta linistit - are un viitor frumos si ca antrenor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2017, 11:41
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2017, 11:50

Zlatan Ibrahimovic este unul dintre jucatorii reprezentativi pentru ultimul deceniu in fotbal - poate sa aiba insa la fel de mult succes si ca antrenor? Un patron care cu siguranta crede asta este Aurelio De Laurentiis.

Presedintele celor de la Napoli a recunoscut ca viseaza ca Ibra sa ajunga la Napoli, indiferent de postura: "Am descoperit ca pe langa faptul ca este un jucator grozav, este un tip relaxat si extraordinar. Mi-am spus, poate ca acest om va fi antrenorul lui Napoli in 5-6 ani" a spus De Laurentiis pentru Mediaset Premium.

Atacantul de 35 de ani a marcat 20 de goluri in toate competitiile pentru Manchester United si are sanse mari sa-si prelungeasca intelegerea cu echipa lui Jose Mourinho. De Laurentiis si-ar fi dorit ca Zlatan sa ajunga la Napoli, varsta fiind acum un impediment.

"Mi-ar placea sa vina si ca jucator, insa are deja o varsta. Jucatorii de o asemenea statura vor sa joace in mod regulat si lui nu i-ar conveni sa stea pe banca lui Napoli" a mai spus De Laurentiis.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies