"Prietene, vei plati!" Sumudica a EXPLODAT la conferinta de presa! Ce l-a enervat pe antrenorul roman | VIDEO

"Prietene, vei plati!" Sumudica a EXPLODAT la conferinta de presa! Ce l-a enervat pe antrenorul roman | VIDEO

Echipa lui Marius Sumudica a pierdut cu Fenerbahce, 0-2.

Gaziantep a pierdut pe teren propriu cu Fenerbahce, insa cea mai mare suparare a antrenorului roman a fost un jurnalist turc aflat la conferinta de presa.

Suparat pe zvonurile conform carora ar percepe comisioane din transferurile jucatorilor, Sumudica a izbucnit la adresa ziaristilor aflati in sala.

"Am muncit 15 ani ca sa ajung la un nivel inalt, pentru a antrena in Turcia. Si nimeni nu a spus vreodata despre mine ca iau bani, ca iau comisioane la transferurile jucatorilor mei", a declarat Marius Sumudica la conferinta.

Apoi, a aratat cu degetul un singur ziarist, caruia i-a transmis un mesaj.

"Pe acest jurnalist, din fata mea, il voi da in judecata. Voi angaja doi avocati, voi face proces la tribunal impotriva lui, pentru ca a scris ca Sumudica are o firma in Romania prin care transfera fotbalisti romani. El va trebui sa demonstreze daca eu am firma, daca eu iau comisioane. Voi lua cei mai buni avocati din Europa pentru a castiga acest proces"
, a spus Sumudica.

"Ai sa vezi, vei plati!"

La finalul conferintei, Marius Sumudica s-a ridicat sa plece, insa nu a parasit sala pana nu i-a mai transmis ceva jurnalistului: "Prietene, vei plati! Ai sa vezi, vei plati! Si toti banii se vor duce la copiii care nu au bani in Gaziantep".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tulpina Delta va deveni dominantă și în România. Prognoza ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă
BRAT
Modifică setările cookies