Pele Cristiano Ronaldo fc barcelona Leo Messi Campionate externe Pele il desfiinteaza pe Messi: "Stie doar o faza! Cum sa-l puteti compara cu Maradona?" Cristiano Ronaldo nici nu e luat in calcul

Pele il desfiinteaza pe Messi: "Stie doar o faza! Cum sa-l puteti compara cu Maradona?" Cristiano Ronaldo nici nu e luat in calcul

Legenda braziliana nu il considera pe Messi cel mai bun jucator din istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Decembrie 2018, 10:49
Data actualizarii: Joi 06 Decembrie 2018, 10:51

Considerat de multi cel mai bun jucator din istoria fotbalului, Leo Messi nu este plasat pe primul loc de Pele. Brazilianul considera ca Messi are o singura dimensiune si este dependent de piciorul stang, lucru care il plaseaza sub el sau Maradona.

Intr-un interviu pentru Folha de Sao Paulo, Pele a criticat laudele primite de Messi: "Cum puteti sa faceti o comparatie intre un tip care loveste bine cu capul, suteaza cu stangul, suteaza cu dreptul si un altul care suteaza doar cu un picior, stie doar o faza si nici nu loveste bine cu capul?

Cum puteti sa faceti asemenea comparatii? Pentru a-l compara cu Pele trebuie sa poata sa inscrie cu ambele picioare si sa trimita bine si cu capul. Din punctul meu de vedere, Maradona a fost unul dintre cei mai buni jucatori din istorie. Daca ma intrebati daca a fost mai bun decat e Messi? Da, a fost. Mult mai bun. Beckenbauer si Cruyff au fost si ei excelenti" a declarat Pele.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!