Pele il desfiinteaza pe Messi: "Stie doar o faza! Cum sa-l puteti compara cu Maradona?" Cristiano Ronaldo nici nu e luat in calcul

Pele il desfiinteaza pe Messi: "Stie doar o faza! Cum sa-l puteti compara cu Maradona?" Cristiano Ronaldo nici nu e luat in calcul

Legenda braziliana nu il considera pe Messi cel mai bun jucator din istorie.

Considerat de multi cel mai bun jucator din istoria fotbalului, Leo Messi nu este plasat pe primul loc de Pele. Brazilianul considera ca Messi are o singura dimensiune si este dependent de piciorul stang, lucru care il plaseaza sub el sau Maradona.

Intr-un interviu pentru Folha de Sao Paulo, Pele a criticat laudele primite de Messi: "Cum puteti sa faceti o comparatie intre un tip care loveste bine cu capul, suteaza cu stangul, suteaza cu dreptul si un altul care suteaza doar cu un picior, stie doar o faza si nici nu loveste bine cu capul?

Cum puteti sa faceti asemenea comparatii? Pentru a-l compara cu Pele trebuie sa poata sa inscrie cu ambele picioare si sa trimita bine si cu capul. Din punctul meu de vedere, Maradona a fost unul dintre cei mai buni jucatori din istorie. Daca ma intrebati daca a fost mai bun decat e Messi? Da, a fost. Mult mai bun. Beckenbauer si Cruyff au fost si ei excelenti" a declarat Pele.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sfântul Sinod a decis că nu poate schimba ritualul botezului, în ciuda tragediei de la Suceava
BRAT

Modifică setările cookies