SOC TOTAL! Atac al lui Neymar la Messi! Tocmai a anuntat unde vrea sa joace

SOC TOTAL! Atac al lui Neymar la Messi! Tocmai a anuntat unde vrea sa joace

Intentionat sau nu, Neymar si-a intepat fostul coechipier de la Barcelona.

Inca de cand a ajuns la Paris Saint-Germain pentru o suma record de 222 de milioane de euro, despre Neymar se vorbeste ca ar urma sa plece. In ultima perioada, cel mai des a aparut varianta revenirii la Barcelona. Acum, Neymar a anuntat unde doreste sa joace in viitor.

Intr-un mesaj video pentru jucatorul celor de Manchester City, Benjamin Mendy, Neymar l-a intepat subtil pe Messi: "Premier League este o competitie uriasa. Una dintre cele mai grozave din intreaga lume. Nu stim ce va fi maine insa cred ca orice jucator pentru a fi considerat mare trebuie sa joace macar o zi in Premier League" a spus Neymar.

Neymar a marcat 11 goluri in Ligue 1 in acest sezon si 15 in toate competitiile. In partida de miercuri seara, PSG s-a impiedicat pe terenul lui Strasbourg, scor 1-1, al 2-lea egal consecutiv in campionat dupa ce PSG castigase primele 14 meciuri ale sezonului in Franta.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vrea Radu Mazăre să scape de condamnarea definitivă de 9 ani de închisoare
BRAT