Campionate externe

Panica la Barca! Liverpool fura unul dintre jucatorii de LEGENDA ai Barcelonei si il lasa pe Tito fara nicio solutie! Ce transfer NEBUN se poate semna zilele acestea:

Barcelona este aproape sa primeasca o lovitura extrem de grea, fiind aproape sa ramana fara unul dintre jucatorii cei mai importanti din vestiar.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Ianuarie 2013, 09:44
Data actualizarii: Luni 14 Ianuarie 2013, 09:50

Presa engleza face astazi un anunt soc, spunand ca Brendan Rodgers, managerul celor de la Liverpool, este foarte aproape sa il convinga pe Victor Valdes sa semneze cu fosta castigatoare a Ligii Campionilor, asta dupa ce portarul a refuzat oferta de prelungire facuta de Sandro Rosell.

Situatia sa de la Barca i-a starnit imediat interesul managerului nord irlandez, care ar vrea sa ii creeze concurenta lui Pepe Reina prin aducerea unui portar de talie mondiala, iar argumentul suprem in favoarea acestui transfer o reprezinta faptul ca Victor Valdes ar putea veni gratis la vara.

Portarul de 30 de ani poate fi insa deturnat de catre bogatii de la Manchester City, care nu il mai considera pe Pantilimon drept o solutie viabila pentru poarta campioanei si vor, deasemenea, sa ii creeze concurenta lui Joe Hart. Mai mult, acestia considera chiar o mutare din aceasta iarna si nu exclud posibilitatea unei oferte.

Englezii au mers si mai departe spunand ca Barca ar fi dispusa sa ii dea drumul lui Valdes pentru aproximativ 20 de milioane de euro in aceasta iarna, pentru a nu-l pierde gratis mai tarziu.


Modifică setările cookies