Cosmin Olaroiu Sharjah FC Supercupa EAU Campionate externe

Olăroiu are presa din Arabia la picioare! Ce au scris jurnaliștii după ce antrenorul român a triumfat în Supercupă

Sharjah FC a câștigat împotriva celor de la Al-Ain finala Supercupei Emiratelor Arabe Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 12:15
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 12:16

Cosmin Olăroiu a triumfat în supercupă grație autogolului marcat de Laba din minutul 29. Tabela a rămas nemodificată până la fluierul de final al centralului, iar Sharjah și-a trecut în cont a treia supercupă din istoria clubului.

Olăroiu are presa din Arabia la picioare! Ce au scris jurnaliștii după ce antrenorul român a triumfat în Supercupă

Publicația arabă, Kooora, a scris despre meciul în care Cosmin Olăroiu a fost la înălțime și a evidențiat că experiența antrenorului român a condus la victoria din finala Supercupei Emiratelor Arabe Unite.

„Sharjah a reușit, cu marea experiență a antrenorului ei, românul Cosmin, să câștige Supercupa EAU, să o învingă pe Al Ain (1-0) pe Stadionul 'Maktoum'. Sharjah a câștigat titlul, fiind condusă de perspicacitatea antrenorului Cosmin”, au scris jurnaliștii publicației menționate mai sus.

Supercampion! Încă un trofeu pentru Cosmin Olăroiu! Echipa românului a câștigat Supercupa Emiratelor Arabe Unite

Echipa lui Cosmin Olăroiu a câștigat finala datorită autogolului lui Laba din minutul 29, care a decis soarta partidei. Astfel, Al Sharjah și-a trecut trofeul în palmares pentru a treia oară în istoria clubului.

Astfel, Cosmin Olăroiu a reușit să își treacă în palmares un nou trofeu, câștigat chiar în fața fostei echipei, pe care a pregătit-o din iunie 2011 până în iulie 2013. 

De-a lungul carierei, tehnicianul român a câștigat nu mai puțin de 10 trofee alături de echipele din străinătate pe care le-a pregătit: Al Hilal, Al Sadd, Al-Ahli, Al-Ain și Jiangsu Suning.

Pe lângă acestea, Olăroiu are și trei trofee câștigate cu FCSB (titlul în sezonul 2005/06, Supercupa României în sezonul 2006/07 și Cupa României în sezonul 2010/11). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!