Cristiano Ronaldo Atletico Madrid cristiano ronaldo transfer oferta 250 milioane ronaldo transfer Fotbal extern

Cristiano Ronaldo, tot mai departe de Atlético! Ofertă de 250 de milioane de euro: ”Și-a înscris copiii la școală!”

Portughezul Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu va continua la Manchester United în sezonul care stă să înceapă.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 17:31
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 17:50

Starul lusitan își caută intens o echipă alături de care să evolueze în UEFA Champions League, însă tocmai a primit o ofertă amețitoare din punct de vedere financiar. 

Cristiano Ronaldo, ofertă amețitoare: contract de 250 de milioane de euro 

Potrivit publicației La Sexta, care citează numeroase surse din Portugalia, Ronaldo e ademenit în Arabia Saudită.

Un club din zonă e gata să scoată din conturi 300 de milioane de euro ca să îl transfere pe Cristiano. Suma e împărțită după cum urmează: United va primi 30 de milioane, 20 de milioane vor merge către intermediarii mutării, în timp ce Ronaldo va încasa 250 de milioane în doi ani de contract.

Cu toate că zona Golfului pare o destinație improbabilă pentru portughez, salariul uriaș ar putea fi un factor important în alegerea fotbalistului. De asemenea, apropierea Mondialului din Qatar l-ar putea convinge pe Ronaldo să accepte oferta inedită.

Altfel, cu toate că în ultimele zile s-a vorbit intens despre un transfer la Atlético Madrid, unde Diego Simeone l-ar vrea, portughezul ar fi mai aproape de o revenire spectaculoasă în țara natală. 

Presa din Portugalia e sigură: Cristiano se întoarce la Sporting Lisabona

Potrivit presei din Spania, Cristiano vrea totuși să petreacă măcar încă un sezon în Europa înainte să încerce o aventură pe alt continent.

Portughezii scriu că Ronaldo negociază chiar în aceste momente o revenire la Sporting Lisabona, iar tratativele ar fi destul de avansate. Mai mult, fotbalistul lui United și-ar fi înscris deja copiii la o școală privată din Lisabona.

„Nimeni nu și-ar înscrie copiii la o școală din Lisabona, ca să se mute apoi la Madrid sau în alt oraș. În câteva zile, o să avem surpriza să-l vedem pe Ronaldo la Sporting”, a spus jurnalistul António Figueiredo, de la CMTV.

În caz că informația se confirmă, Ronaldo ar reveni pe Alvalade după 19 ani. El a părăsit-o pe Sporting în 2003, semnând cu Manchester United. De atunci, a mai jucat pentru Real Madrid, Juventus și, din 2021, din nou United.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!